OtthonKommandó

Alkoss régiből újat és nyerj 1 millió Forintot!

Itt a blogon rendszeresen hozok újrahasznosítós ötleteket és mindig biztatlak Benneteket, hogy ne dobjátok ki a régit, mert kisebb-nagyobb átalakítással új funkciót is adhatsz a tárgyaknak. Az internet tele van ötletekkel, ahonnan inspirációkat szerezhetsz, ha nincs konkrét elképzelés a fejedben. A blog fennállása óta sokan küldtetek nekem szuper átalakításokat, szóval tudom, hogy nem csak nézegetitek az ötleteket, hanem kreatívak vagytok és el is készítitek a dolgokat. Csak pár kép a régiek közül:

Judittól és Sándortól raklapból bortartó:

juditssandor1

Egy újragondolt szekrény Lilitől:

madaras-szekreny3

Raklap kerti bútor Iréntől:

raklap5

Ikea-hack Évitől:

tarva3

Varrógéplábból fogas Zitától:

zita1

Sajtreszelőből fülbevalótartó Judittól:

judit

A héten indult egy szuper nyereményjáték, ahol hasonló kreatív és újrahasznosítós alkotásokat várnak. 7 kategóriában lehet nevezni, minden kategóriában a legtöbb szavazatot kapó alkotás egy Samsung tabletet nyer, illetve van egy fődíj is, ami kerek egy millió forint! A szavazók között 100 ezer Forintot sorsolnak ki.

Az átalakítandó tárgyat nem muszáj más szerepbe helyezni, lehet egy bútor kreatív módom újrafestve, de foghatsz egy tésztaszűrőt és ültethetsz bele virágot is. Fontos, hogy 3 képet kell feltölteni: egy előtte, egy munka közbeni és egy utána fotót! Regisztráljatok és játsszatok minél többen! A műveket szeptember 29-ig lehet beküldeni, ezt követi két hét szavazás. Hajrá! Ki ne szeretne nyerni 1 millió forintot?:)

Részletekért kattints a képre:

regibolujat.hu

Van barátod, ismerősöd, aki szeret barkácsolni? Oszd meg velük a játékot!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!