OtthonKommandó

Házprojekt: csempematrica az új szerelem

Pár hete jött velem szembe egy hazai újdonság, a csempematrica, ráadásul egy kollegina, az SKLinda blog szerzője áll mögötte. Biztos voltam benne, hogy nekem ilyen KELL! 🙂

A matricák 15×15-ös csempére valóak – ilyen van a Zalakerámia Carneval családjában és nálunk is ez van a WC-ben, amit úgyis fel akartam még kicsit dobni. A matricák vízállóak és könnyen eltávolíthatóak.

img_3495

Sokáig böngésztem a webshopban, mert képtelen voltam dönteni, végül maradtam a fekete-fehér vonalnál és a feliratok is tetszettek. Aki régóta követ az tudja, hogy szeretem ha van egy kis humor, fricska a lakberendezésben, a “feel good” felirat a WC-be pont ilyen 🙂

img_3499

img_3498

img_3500

img_3501

Aztán ott vannak a több darabos matricák, amiből legnagyobb bánatomra nem nagyon tudtam válogatni, mivel a csempe kötésben van felrakva, így a minta elcsúszna, de azért a gömbhalacskák még pont befértek:

img_3496

img_3497

Igen, a szemközti falon egy fiú muzsikál, nehogy véletlenül unatkozzunk a WC-n ülve 🙂

img_3502

img_3494

Nem csak fekete-fehér matricák vannak ám, hanem szuper színes minták is, itt egy kis ízelítő:

collagecsempematrica

És a több darabos szettekben is sokféle van. Itt persze csak a figurális mintáknál szívás a kötésben felrakott csempe, a patchwork-szerű, geometrikus, de még a cementlap minták is mehetnek egy sorban vagy elszórtan a falra.

collagecsempe2

Nézzetek szét a csempedekor.hu webáruházban és dobjátok fel a WC-t, fürdőt, konyhát!

Mentés

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!